Da FIFA-president Sepp Blatter møtte pressen igjen på mandag, regnet det penger over han.

Komikeren Simon Brodkin var nemlig på plass i salen. Han lurte seg forbi sikkerhetsvaktene og kastet en bunke med sedler mot Blatter.

Bildene av en svært gretten Blatter, omgitt av dalende pengesedler, gikk verden rundt.

Én mann som ikke synes synd på Blatter, er Zlatan Ibrahimovic. Den svenske fotballstjernen omtalte hendelsen i et sjeldent TV-intervju med Sports Illustrated.

— Jeg synes det var morsomt, sier Zlatan, med et bredt glis om munnen.

— Det er ikke mitt problem

Komikeren som gjennomførte pengeseddelstuntet, Simon Brodkin, har blitt siktet av politiet etter hendelsen.

Blatter har blitt et slags symbol på korrupsjonen i FIFA. Like før kongressen i Zürich, i slutten av mai, ble 14 FIFA-topper siktet for korrupsjon.

Siden har kritikken mot organisasjonen haglet. Zlatan forteller at han ikke bruker mye energi på skandalen.

Her holder komikeren Simon Brodkin et innlegg etter at han lurte seg inn på scenen. I bakgrunnen roper Sepp Blatter på sikkerhetsvaktene. Foto: AP

— Jeg vet ikke helt hva som skjer på bakrommet. Jeg er her for å spille fotball, jeg er her for at folk skal nyte spillet mitt. For å være ærlig, så bryr jeg meg ikke. Det er ikke midt problem, det er deres problem. - Frykter du for fotballens fremtid?

— Det skal ikke være sånn. Men jeg er på banen, jeg er ikke på kontoret. Fotball er en religion. Alle er velkomne. Det bør være et rettferdig spill. Hvis ting ikke har blitt gjort på riktig måte, har de selvfølgelig gjort en feil, og det er ikke sånn det skal være, sier Zlatan.

Utelukker ikke United

Det har vært mange spekulasjoner rundt svenskens klubbfremtid de siste ukene. I italienske medier har det vært skrevet at han er så godt som klar for en retur til gamleklubben AC Milan.

I Sports Illustrated-intervjuet utelukket han heller ikke at han en dag vil spille for den engelske storklubben Manchester United.

For øyeblikket er imidlertid Zlatan i USA med Paris Saint-Germain-troppen. Natt til søndag spiller den franske storklubben mot Chelsea i Charlotte, North Carolina.