Bærum-spiller Simen Juklerød (21) mistet hodet i søndagens oppgjør mot Sandnes Ulf.

Han ble provosert, ropte «homo» til Ulf-spiller Aksel Berget Skjølsvik og fikk rødt kort for oppførselen.

— Jeg angrer på det jeg sa. Det var aldri meningen å støte ham eller noen andre. Det skjedde i kampens hete. Det var mye drittslenging, og så dro jeg det langt over streken, sier Simen Juklerød til VG.

— For løst

Lagkamerat Morten Giæver (32) kaller episoden for uakseptabelt.

— Jeg fikk ikke med meg episoden, men det ble litt munhuggeri som det ofte blir i slike kamper (3-2-tap, red.anm.), men dommeren hørte det som ble sagt, og det han sa er selvfølgelig helt uakseptabelt, sier Morten Giæver til iTromsø.

Giæver mener episoden var uheldig, men at man samtidig må ta et oppgjør mot slik oppførsel.

— Dette kommer fra alle klubber, lignende tiltrop og kanskje verre. Det kan skje i kampens hete, noe blir hørt og noe blir ikke det. Når det er sagt, så skal det ikke skje. Det er veldig uheldig at Bærum skal bli den klubben som forbindes med slike tiltrop. Vi har tatt en runde internt, men dessverre er dette et tilrop som sitter litt for løst i fotballen og det må vi slå ned på, sier Giæver.

- Verdens snilleste gutt

Samtidig er 32-åringen fra Tromsø klar på at at de nå også må ta vare på 21-åringen.

— Han er en ung, snill gutt som gjorde en feil. Jeg snakket med han etter kampen og forklarte at slikt kan skje, men må ikke skje og forklart han hvorfor det er så uakseptabelt. Simen er verdens snilleste gutt, så dette går mer på at han er uerfaren. Han forstår at han gjorde en feil, så vi støtter han nå, sånn at vi kan gå videre, sier Giæver.