Eggen reiste til London tidlig lørdag morgen for å overvære Chelseas siste kamp før de møter Rosenborg til mesterliga-duell kommende tirsdag.

Hjemmelaget var det førende laget det meste av kampen, men skapte ikke all verdens med sjanser.

— Det var ingen stor kamp, men vi fikk til dels sett Chelsea slik vi kjenner laget fra før. Alt Chelsea gjør gjør de med veldig tyngde, men i denne kampen gjaldt nok det mer bakover enn i angrepsspillet, sier Eggen til adressa.no

Det er tydelig at skadde Didier Drogba er dypt savnet i Chelsea-angrepet. Andrej Sjevtsjenko og Salomon Kalou klarte ikke å omsette sine muligheter til scoringer. Bortsett fra i et par tilfeller, var førstnevnte svært blek mot et godt organisert Blackburn-forsvar.

— De to på topp er nok ikke like flink som Drogba til å holde på ballen for så å bruke medspillerne, sier RBKs sportsdirektør.

Derimot imponerte spesielt midtbanekrigeren Michael Essien voldsomt.

— Han var kanskje lagets beste. Han er som en bulldoser når han setter i gang. Men han er ikke like kreativ bestandig.

Spørsmålet er om Chelsea får det til å løsne foran mål mot Rosenborg tirsdag. Det er ikke umulig, det trønderske mesterlagets form tatt i betraktning.

— Det finnes alltid en sjanse, så også mot Chelsea. Vi blir nødt til å legge en plan for hvordan vi kan forsvare oss godt nok. Men det er klart at det blir en veldig vanskelig kamp, sier Knut Torbjørn Eggen.