LA MANGA (bt.no): Det ble dramatisk etter Sogndals trening på La Manga torsdag ettermiddag.

De fleste spillerne hadde forlatt feltet, inkludert det medisinske apparatet. En av dem som var igjen, tidligere Brann-spiss Cato Hansen, slo en salto og fikk skulderen ut av ledd. Han var ute i ukesvis i fjor av samme årsak.

Eirik Bakke, også han med fortid i Brann, påpekte at Brann trente bare noen steinkast unna. Brann-lagene Knut Fjeldsgaard og Gregor Monsen ble tilkalt og ilte til.

— Dumt for Cato å få skulderen ut av ledd for andre gang. Men jeg er glad for at vi kunne hjelpe ham , sier Monsen til bt.no.

Spiller neppe lørdag

Sogndal spiller treningskamp mot Kongsvinger lørdag.

- Jeg kjenner meg helt fin nå , sa Hansen selv etter å ha fått hjelp av Brann-legene.

Men Monsen tror ikke at Hansen kan spille for Sogndal allerede lørdag.

- Det tviler jeg på. Men den beslutningen overlater jeg til Sogndals medisinske team , påpeker Monsen.

Bortsett fra torsdagens uhell sier Cato Hansen at han stortrives i Sogndal.

- Jeg får spilt mye, og det i favorittposisjonen som spiss. Jeg blir satset på, og det var jo derfor jeg skrev under for Sogndal , sier Hansen.

- Bærer ikke nag

Han var i Brann i to sesonger, men jærbuen fikk kun 20 minutter som spiss. I avskjeden med Brann fyrte Hansen løs mot Rune Skarsfjord, og klaget på manglende tillit både under Skarsfjord og Steinar Nilsen.

- Jeg er helt ferdig med det der nå, og bærer ikke nag. Nå gleder jeg meg bare noe sinnssykt til seriestart om en måned , sier Cato Hansen.