Nei, vi snakker ikke om Red Bull i Formel 1, men derimot Horners private team som han har sammen med sin far og som heter Arden.

Der skal 19-åringen få prøve seg i en Formel 4-bil.

– Det er så kult. Tenk å få denne sjansen! utbryter hun glad til VG.

Saken er også omtalt av bilsportsiden parcferme.no.

Pappa Floki Fyrileiv forklarer:

– Arden er normalt teamet som finner juniorførere til Red Bull.

Hvorfor får Son-kvinnen denne muligheten? Hun forklarer selv:

– Jeg testet for Idola-teamet i England i sommer. Etterpå kom det en eldre kar bort til meg og sa at han var imponert. Jeg visste ikke hvem det var, men ble siden forklart at det var Christian Horners far, Gary.

KONSENTRERT: Lilo Elise Fyrileiv. Foto: Jo Bergersen

– Hva vil dette bety?

– Jeg håper at det kan være en døråpner for mitt store mål; den kvinnelige formel-serien F1 Academy i 2024. Da kan jeg slå i bordet med at jeg har fått teste for Arden.

Lilo Elise Fyrileiv får først én dag med simulatorkjøring, deretter skal hun ut i «virkeligheten». Testen foregår i Anglesey i Wales.

Christian Horner Foto: Stefano Facchin/AvensImages/IPA / Pa Photos / NTB

Blant førerne som har vært innom Arden-teamet, er Daniil Kvjat, Carlos Sainz jr, Sébastien Buemi, Jack Doohan og Dennis Hauger.

F1 Academy i 2024 blir sånn at fem Formel 2-team stiller med tre førere hver. Alle de ti Formel 1 teamene velger seg en fører fra Academy som skal under deres «vinger» med samme farger og dekor. De resterende fem førerne får andre avtaler som ikke er avklart ennå, altså 15 førere til sammen.