Vipers hadde tatt turen til Bærum for å spille mot bunnlaget Stabæk i siste serierunde i eliteserien for kvinner lørdag. Det skulle vise seg å bli en oppvisning fra Kristiansand-laget.

Stefansdottir og Knippenborg herjet

Vipers var tydelig ute etter å avslutte seriespillet med stil, og gikk rett i ledelsen mot Stabæk. Hjemmelaget slapp aldri ordentlig til, og det var aldri noen tvil om hvem som kom til å stikke av med seieren i Nadderudhallen. Etter hvert som kampen ble eldre, tok Vipers mer og mer over, og ledelsen bare fortsatte å øke.

Lynn Knippenborg og Thorey Rosa Stefansdottir var fremtredende for Vipers, og bøttet inn mål i første omgang. Stabæk slapp til få sjanser, og da de først kom til skudd stod Sakura Hauge ofte i veien i Vipers-målet. Da lagene gikk til pause stod det hele 9-23 til Vipers.

Rødt kort til Vipers

Over i andre omgang fortsatte Vipers det gode spillet fra før pause. Selv om Stabæk slapp til noen flere sjanser etter hvilen, var Vipers ledelse aldri truet. Stefansottir og Knippenborg fortsatte der de slapp før pause, og da kampen var slutt stod de med henholdsvis 13 og 11 mål.

Et stykke ut i andre omgang måtte Vipers Annette Jensen ta en tidlig dusj etter å ha fått sin tredje utvisning, og dermed rødt kort. Det stoppet ikke Vipers, og bortelaget ga seg ikke før de hadde scoret 40 mål. Ved kamsplutt stod det 23-40 til Vipers.

Forbi Skrim

Vipers lå før lørdagens kamp rett bak Skrim på tabellen, med like mange poeng som Kongsberg-laget. Da Skrim spilte uavgjort hjemme mot Nordstrand lørdag, gikk Vipers forbi Skrim på tabellen. Dermed avslutter Vipers serien på sjetteplass.