John Arne Riise spilte sin første kamp for APOEL Nikosia i 3-1-seieren borte mot Agia Napa lørdag.

Venstrebacken kunne nesten ikke ha drømt om en bedre debut. 33-åringen bidro med to målgivende pasninger i seieren. Nordmannen spilte hele kampen for sitt nye kypriotiske lag.

APOEL spilte i over en omgang med en mann mindre og tok dermed en sterk seier.

— Veldig stolt

— Vant 3-1 i min første ligakamp med APOEL. Vi spilte 55 minutter med ti mann. Veldig stolt av guttene, hele laget jobbet hardt for dette resultatet. Fornøyd med to målgivende også. Nå hvile og klar for neste kamp på onsdag, skriver Riise på sin Facebook-profil.

Også klubben var fornøyd med nordmannens debut.

— Ideell debut for Riise som hadde to assist. Alles øyne var på Riise i dag, og nordmannens prestasjon i debuten bekreftet at han er en spiller som kan utgjøre en stor forskjell. Selv om man ikke regner ham som 100 prosent ennå, klarte Riise å spille 90 minutter uten å se trøtt ut på noe punkt, skriver klubben på sin engelske Twitter-profil.

Elabdellaoui vant

Omar Elabdellaoui og hans Olympiakos vant 3-0 i lørdagens toppkamp mot Veroia i gresk 1. divisjon fotball.

Vedroia toppet tabellen etter å ha vunnet sine tre første kamper, mens Olympiakos hadde en uavgjort som eneste feilskjær. Lørdag overtok tittelforsvareren tabelltoppen.

Kostas Mitroglou scoret det første målet på straffespark etter en drøy halvtime, og det målet var alt som skilte lagene inntil de aller siste minuttene. Jorge Benitez og Pajtim kasami økte hver sin gang i det 88. og 90. minutt.

Elabdellaoui spilte hele kampen og pådro seg et gult kort ti minutter før slutt. (©NTB)