John Arne Riise er fortsatt småirritert etter å ha droppet landslaget.

— Jeg hadde dialog med flere norske klubber, men det ble bare løst snakk så lenge Norsk Tipping er den som styrer regelboka i norsk fotball. Hadde det ikke vært for dem, hadde jeg mest sannsynlig også spilt videre på landslaget, sier Riise til NTB.

Han har vært og er tilknyttet et spillselskap. Engasjementet der skapte bølger.

- Hvor lenge holder du på?

— Jeg blir 34. (Ole Einar) Bjørndalen blir 41. Holder kroppen, er motivasjonen min på plass. Nå opplever jeg en litt ny vår, sier den tidligere Liverpool-backen.

Champions League

Nylig meldte han overgang til Apoel Nikosia og kypriotisk fotball. Det gir ham muligheten til å spille i mesterligaen igjen.

Riise sier han er ti dager unna å være kampklar for sin nye klubb.

— Jeg trenger litt tid. Regner ikke med å spille i helgen eller mot Barcelona til uken, sier Riise.

— Jeg snakker daglig med treneren og fitnessteamet. Jeg vil ikke spille når jeg ikke er 100 prosent klar. Regner med ti dager med harde økter til før jeg er klar til serie- og Champions League-spill, sier venstrebacken.

Apoel møter Ermis lørdag. I første serierunde vant Riises nye klubb 2-0 mot AEK fra Larnaka.

Trives

Riise opplever nå noe helt annet enn livet i Storbritannia. Der spilte han for Fulham i perioden 2011-14. — Fantastisk klima og hyggelige folk her. Jeg har blitt tatt godt mottatt, og dette er virkelig en klubb som tar vare på spillerne. Jeg gleder meg til fortsettelsen. (©NTB)