Treneren innrømmer at han er forundret over Branns resultater hjemme og borte. Men påpeker at det å vinne åtte hjemmekamper på rad er mer spesielt enn at de har tapt seks på rad borte.

– Historisk sett er statistikken uvanlig, det er like uvanlig å vinne åtte på rad hjemme. Det er nesten en enda større prestasjon, det, enn å tape seks borte. Så er spørsmålet om vi skal få mest skryt eller mest kjeft. Jeg synes det er helt fantastisk at vi har vunnet åtte på rad hjemme, det forteller en del om det vi holder på med. Det er ikke mulig å gjøre det med flaks. Men man kan gjerne tape seks borte når vi har vært i de byene vi har vært i, det er ikke noen braksensasjon. Så hvis man er litt edru oppi dette, så er det litt mer bra enn dårlig.

Les også:

– Det hadde vært nok å bytte en kamp hjemme og borte, da hadde det ikke vært historisk. Så har vi gjort unna en del heftige kamper – Haugesund, Tromsø, Drammen, Trondheim. Det er selvfølgelig en årsak, hvem vi har møtt. Så er det vårt eget spill, som kanskje er det vi kan gjøre noe med, som må på et høyere nivå, legger Skarsfjord til.

– Er det noe selvoppfyllende profetisk over dette, når dere går ut på bortebane og skal spille?

– Litt mentalt, det er det, men slik vi har gått ut i de kampene, er vi ikke en gruppe med knekt rygg.

– Om to uker har dere spilt åtte borte og åtte hjemme, da vet du litt mer?

– Ja, vi har i alle fall 24 poeng, ingen kan ta fra oss noen poeng. Da har vi hatt en bra første 16 runder, egentlig, da har vi kontakt oppover. Tar vi poeng i de to neste, er vi helt der oppe. Men det vil ikke se pent ut med 8-0-8, det vil det ikke.