Martin Ødegaard (16) var nær ved å bli matchvinner med et stolpeskudd to minutter før slutt, men Real Madrid Castillas kamp borte mot Gernika endte 1-1. Real Madrids reservelaget møtte uavgjortspesialisten Gernika. Hele fem strake kamper før oppgjøret mot Ødegaards lag hadde endte med poengdeling.

Etter 37 minutter tok vertene ledelsen med Lander Torrealdai. Det så ut til at hjemmelaget skulle sikre de tre poengene, men Mariano utlignet elleve minutter før slutt.

Ødegaard kunne blitt den store helten etter 88 minutter. 16-åringen skjøt fra 20 meter, men ballen traff stanga. Landslagsspilleren spilte hele kampen.

Castilla ligger på annenplass etter 15 kamper med 31 poeng. De har fem poeng opp til Barakaldo på førsteplass.