DRAMMEN (aftenposten.no) : Åtte serierunder er spilt i Nederlands Eredivisie, og Singh har bare fått tre korte innhopp på til sammen 16 minutter for Feyenoord — fire minutter mot Utrecht, elleve mot Heracles og ett mot Vitesse.

— Ja, men etter England-kampen med U21-laget (10. september) hadde en lårhøne som satte meg ut og fikk ikke trent på 10 dager, så da kom jeg ikke med i noen kamptropp eller noe som helst.

Og jeg fikk jo spille 60 minutter borte mot Dinamo Kiev i Champions League-kvaliken, og 10-15 minutter (ifølge kampfakta fem...) i returkampen hjemme, så de har trua på meg. Det viktigste for meg er å være tålmodig og gripe sjansen når jeg får den , sier 21-åringen til Aftenposten.

Vraket av Andresen

Han ville ut, ønsket ikke å skrive ny kontrakt med Vålerenga og falt i unåde hos Martin Andresen, som i sommer plasserte midtbaneeleganten både på benken og tribunen.

Noen uker senere forsvant Harmeet Singh til nederlandske Feyenoord og skrev under en fireårskontrakt.

Han trives i den tradisjonsrike Rotterdam-klubben, med den tidligere stopperkjempen og frisparkeksperten Ronald Koeman som trener.

Det er en klubb som passer meg, de verdsetter deg både som menneske og fotballspiller, og spillestilen deres passer meg. Sakte, men sikkert skal jeg spille meg inn på laget, det er jeg sikker på , sier Singh til aftenposten.no.

- Ikke SÅ gode

Han kaller Koeman "en bra trener og en veldig bestemt og autoritær person".

— Jeg kan lære mye av ham og prøver å lytte og ta til meg småting han forteller, presiserer Furuset-gutten som fikk med seg 100 seriekamper for Vålerenga før han reiste ut.

Harmeet Singh syns den første playoffkampen mot Frankrike viste at Norge har en god mulighet til å snu 0-1 til sammenlagtseier, og kvalifisere seg til EM i Israel neste sommer.

Frankrike er ikke SÅ gode som folk skal ha det til. De har gode enkeltspillere, men som lag tror jeg vi er bedre. De sliter litt defensivt, jobber litt mye én og én , mener Singh.