– Vi har pratet med agenten til Tom Reidar og er oppmerksomme på ham. Han kan være aktuell for oss, men foreløpig avventer vi litt og ser det an, sier sports— og mediedirektør i Start, Svein Mathisen.

Kristiansanderen, som i år har vært i troppen til det danske toppserielaget Viborg, er fristilt fra kontrakten fra nyttår av og koster intet i overgangssum.

– Det er barndomsklubben min, og jeg har helt klart et Start-hjerte. I utgangspunktet skal jeg fortsette å bo i Danmark, men hvis Start kommer på banen er det noe jeg vil vurdere sterkt, sier Haraldsen, som bor sammen med kona, håndballkeeper Katrine Lunde Haraldsen, i Viborg.

– Katrine vet selv at en karriere er kort, og nå er jeg i mine beste år som fotballspiller. Hvis en klubb i Norge er interessert vil jeg høre hva de har å si. Og Kristiansand ligger jo greit plassert med tanke på pendling.

Midtstopperen har spilt sju sesonger i norsk førstedivisjon, senest for Moss fra 2003-2006. Etter å ha fått et par sjanser på A-laget til Viborg i starten av året endte han helt ute i kulden i høst. Svein Mathisen bekrefter at det er årsaken til at Start er noe usikre på midtstopperen.

Start har tidligere varslet at forsvarsspillere ikke står øverst på listen, men slik Fædrelandsvennen forstår det er Haraldsen aktuell delvis grunnet usikkerheten om Odd-linkede Bård Borgersen og salgsobjektet Atle Roar Håland neste sesong.

Tom Reidar Haraldsen

Født: 29. august 1980

Høyde/vekt: 194 cm./84 kilo.

Posisjon: Midtstopper

Klubb: Klubbløs

Tidligere klubber: Hånes, Start, Oslo Øst, Moss og Viborg.