Fløy-Vindbjart 4-3

— Jeg har drømt om dette hele livet. Å slå Vindbjart, og på den måten, sier Ole Fredrik Thorsen.

19-åringen fra Flekkerøya kjemper mot tårene der han står etter kampen.

La oss ta det raskt: Fløy så ut til å knuse Vindbjart. Etter 90 minutter sto det 3-0. Så kom 3-1. Ingen bekymringer. 3-2, da begynte det å bli skummelt.

Så kom 3-3. ## - Husker ingenting

Fløy som har slitt med å sanke poeng denne sesongen så ut til å miste seieren på overtid.

Så dukket Ole Fredrik Thorsen opp. 4-3. Flekkerøya eksploderte.

— Jeg husker ingenting av feringa. Jeg skulle bare feire med resten av laget, sier Thorsen.

Han har ikke fått mange innhopp denne sesongen. Noen få. Gjennom uka har han av trener Mattias Anderson blitt kalt Ole Gunnar Solskjær, og at han kunne bli en viktig joker.

Snakk om å få rett.

- Spinnvilt

— Jeg klarer ikke å beskrive dette. Det er det sykeste jeg har opplevd. En seier her retter opp hele sesongen, sier han.

Fløy vant fortjent mot Vindbjart. Her har Johan Naglestad nettopp satt inn 3-0. Foto: Steffen Stenersen

Fløy-trener Mattias Andersson var en meget stolt mann etter kampen.— Jeg trodde jeg skulle begynne å gråte på 3-0. Endelig skulle guttene få igjen for alt arbeidet. Når 3-3 kommer så brister hjertet. Jeg har aldri vært med på noe lignende. Fire mål på overtid. Det er spinnvilt, sier Andersson til Fædrelandsvennen.

Slik var kampen

Fløy satte standarden med Torjus Kydlands gule kort etter bare seks minutter. Fløy så heltente ut på å slå et Vindbjart, som før kampen lå 25 poeng foran erkerivalene på tabellen.

Rent spillemessig startet det rolig, men utover i omgangen eksploderte det med sjanser.

Fløy-ledelse til pause

Både Fløy og Vindbjart hadde flere store sjanser. Torjus Kydlands gigantsjanse ble reddet av Benjamin Boujar, mens Thomas Zernichow headet i tverrligger.

Men etter halvtimen spilt kunne ikke Vindbjart forhindre scoring. Etter et massivt Fløy-press fikk Øyvind Skjesol litt plass og banket ballen i nettaket. 1-0 til stor begeistring for hjemmepublikumet i sola.

Det kunne fort vært flere mål, men stillingen holdt seg til pause.

Rett etter pause fikk Fløy nummer i gave av keeper Benjamin Boujar. Vindbjarts sisteskanse skulle bare plukke ned kula, men glapp den og forærte 2-0 til hjemmelaget.

Rødt kort

Vindbjart fikk ikke etablert noe trykk, og Fløy håndterte det lille som kom av trusler helt fint.

Kvarteret før slutt fikk Torjus Kydland sitt andre gule kort etter en altfor sen takling på Alexander Jones. Dermed begynte de fremmøtte å belage seg på et skikkelig Vindbjart-trøkk.

I stedet punkterte Fløy kampen. På et frispark fra siden dukket Johan Naglestad opp, og stanget ballen i mål. 3-0, av stopperen som var meget solid gjennom hele kampen.

Vindbjart satte dog inn en sluttspurt. Follerås og Jones satte inn hvert sitt mål på overtid, og det ble det spennende til slutt.