Anders Tangen Henriksen har fått lite spilletid i Oilers denne sesongen. Nå lånes han ut til eliteserierival Manglerud Star.

  • Anders har den siste ikke fått istiden han ønsker og trenger for å utvikle seg videre i Oilers. For en hockeyspiller er det viktig å spille. Vi håper et opphold i MS kan gi ham nye impulser, sier sportsdirektør Pål Haukali Higson i Oilers til klubbens hjemmeside.

Henriksen skal etter planen fullføre inneværende sesong med Manglerud Star, før han returnerer til Oilers for å spille 2016/2017-sesongen i Stavanger.

— Det er frustrerende å sitte og se på når du har lyst til å være med og bidra. Sånn sett er situasjonen nå, med litt færre spillere enn på samme tid i fjor, mer gunstig for oss unge. Veien til laget er kortere, og det er selvfølgelig bra for oss, sa Anders Tangen Henriksen til Aftenbladet i fjor høst.

Siden har Oilers fylt på med flere rutinerte spillere. Det har gjort veien inn på laget lang for 20-åringen. Nå skal han altså fullføre sesongen med Manglerud Star.