Dermed opprettholder Dunga sin plettfrie statistikk i sin annen periode som Brasil-trener.

Det var derimot hans kaptein, Neymar, som stjal overskriftene i Singapore. Med fire mål mot et redusert Japansk mannskap, har superstjernen nå scoret 40 mål på 58 kamper.

Banen i Singapore ble i forkant av kampen omtalt som «langt fra internasjonal standard», uten at det så å påvirke Barcelona-stjernen.

22-åringen åpnet målkontoen etter 18 minutter, før han fylte på kulerammen med ytterligere tre scoringer i annen omgang.

Seieren er den fjerde strake under Dunga. Han fikk oppgaven med å få laget på fote etter de ydmykende tapene mot Tyskland (1-7) og Nederland (0-3) i VM.

Foreløpig virker prosjektet meget lovende med blant annet null innslupne mål. (©NTB)