29 år gamle Diego Tardelli spiller til daglig i Atlético Mineiro i Brasil. I gigantmøtet mot Argentina ble han tomålshelt i Brasils 2-0-seier.

Det var to stjernespekkede mannskap som entret gressmatten i Kinas hovedstad da Argentina møtte Brasil til vennskapskamp lørdag. Lionel Messi, Neymar, Sergio Agüero, Ángel Di María, Oscar og Willian var blant spillerne som figurerte fra start.

Stjal showet

Likevel var det mer ukjente Diego Tardelli som stjal showet i «Fugleredet».

Like før halvtimen var spilt fikk 29-åringen muligheten etter en svak argentinsk klarering. Fra distanse banket han ballen i mål bak Sergio Romero. Ikke bare sendte han brasilianerne i ledelsen, scoringen var også Tardellis første på landslaget.

I sin nåværende klubb, Atlético Mineiro, har han scoret 34 mål på 92 kamper.

Straffebom

Fem minutter før pause fikk Argentina tildelt et billig straffespark da Di María gikk i bakken i duell med Danilo. Etter at brasilianerne hadde rast fra seg gjorde Messi seg klar, men Barcelona-spilleren maktet ikke å overliste Jefferson i Brasil-buret. Bommen var Messis tredje på de fire siste forsøkene fra ellevemeteren.

Etter hvilen fikk de blåhvite flere store muligheter til å utligne, men i stedet var det Tardelli som kunne juble for sitt andre landslagsmål etter 64 minutter.

Nok en gang var det rot i det argentinske som sørget for brasiliansk jubel. Fra kloss hold hadde spissen ingen problemer med å nikke ballen i mål bak Romero.

Ti minutter før slutt fikk Kaká sine første landslagsminutter på 19 måneder, men verken han eller noen av de andre maktet å score flere mål foran de over 50.000 frammøtte tilskuerne. (©NTB)