RANHEIM — STRØMMEN 2-4

RANHEIM (adressa.no): Da alle resultatene gikk Ranheims vei, lå muligheten åpen for trønderne til å kapre en kvalifiseringsplass til eliteserien. Men kriteriet var at Ranheim måtte vinne hjemmekampen mot Strømmen. Slik gikk det ikke.

— Det er det verste jeg har opplevd i mitt liv som fotballspiller. Det er helt sykt egentlig. Vi kjørte bra på før pause, men manglet de siste detaljene for å score. Samtidig slapp vi inn mål på måter vi aldri har gjort før, litt som vi har gjort i de siste kampene. Da fortjener vi ikke bedre enn sjuendeplassen. Da blir det ingen kvalik på oss, sa Åsen til adressa.no like etter 2-4-tapet for Strømmen.

Ble igjen på banen

Etter kampen gikk det mange tanker rundt i hodet til Åsen, som ble sittende ute på banen i neste ett kvarter etter kampslutt.

— Jeg tenkte på alt, hele sesongen. Tenkte på den dårlige starten, den dårlige slutten. Jeg tenkte på de avgjørende tapene i høst. Vi har rett og slett ikke vært god nok hverken på starten eller slutten. Det betaler vi for nå, sier han.

- Kom det noen tårer?

— Det gjorde vel det. Det var tungt, sier Åsen.

Ble toppscorer – til liten nytte

Som utlignet til 1-1 tre minutter etter pause til det som var et Ranheim-lag som tydelig viste intensjoner etter at en godkjent 1. omgang spillemessig, resulterte i 0-1 på scoringstavlen. Men Ranheim rakk ikke å bygge på det momentummet som de tilsynelatende hadde bygd opp, for passivt forsvarsspill sørget for 1-2 rett fra avspark.

— Jeg skjønner ikke hvordan det gikk an. Det var ikke mer enn et par trekk, før ballen lå i nettet. Som sagt har vi sluppet inn noen mål vi aldri har gjort tidligere, sier Ranheims toppscorer denne sesongen med åtte fulltreffere.

- Verre i Bergen

Madiou Konate satte inn 1-3 like etter, før Mads Reginiussen reduserte kvarteret før slutt. Ranheim jaktet på de to scoringene som ville gitt 5. plass og kvalifisering. Men i stedet kontret Strømmen inn 2-4 på slutten. Dermed endte Ranheim på 7.plass.

— Vi snakket i pause om at vi ikke kunne sitte etterpå og si at vi ikke hadde gjort jobben selv, men det var det som skjedde. Det river deg ned innvending. Det er skuffende nå, men vi får bare sette oss ned og se på en kamp fra Bergen i kveld mellom Brann og Sogndal. Kanskje vi kan trøste oss at det kunne vært verre, smiler Åsen.