AaFK kunne fått en drømmestart foran nesten 3000 tilskuere på nye Høddvoll. «Mos» Abdellaoue fikk ballen på 12-13 meters hold og lobbet ballen over Aslak Falch, men ballen gikk i tverrliggeren og ut.

Etter sju minutter jublet publikum for 1-0, men scoringen ble annullert for offside. Store deler av omgangen bar preg av mye kriging og kjefting fra begge lag. Den neste sjansen kom ti minutter før pause da Peter Orry Larsens skudd fra 16 meter skrudde like over krysset.

Barrantes syndebukken

Etter 37 minutter eksploderte det på Høddvoll da Myklebust skrudde ballen inn til 1-0 fra 17-18 meters hold. Det var Michael Barrantes som var den store syndebukken da han slo en tversoverpasning som gikk rett til Hødd-kanten.

AaFK kunne fått ei rask utligning da Latifu fikk ballen fra Barrantes på skrått hold inne i 16 meteren, men nigerianerens avslutning ble slått til corner av Falch. Like før pause ropte AaFK-spillerne da et skudd ble blokkert, men dommeren vinket spillet videre. Fra vår posisjon var det umulig å se om det var riktig eller.

AaFK presset Hødd bakover

Etter pause ble presset fra AaFK bare hardere og hardere. Hødd slet med å komme seg over midtbanestreken, med unntak av når kontringsmulighetene var der. Falch måtte igjen i aksjon etter 52 minutter da et innlegg gikk via en Hødd-spiller.

Da timen var spilt fikk AaFK to store sjanser på under ett minutt. Først er det Leke James som kan sette inn utligningen, men ballen går videre inn i feltet der det er kaos foran Hødds mål. Utrolig nok klarer ikke en av AaFKs spillere å stikke fram ei tå.

Hødd og innbytter Torbjørn Kallevåg fikk sin store sjanse et kvarter før slutt. Han fikk gå opp alene og heade fra 6-7 meters hold, men avslutningen ble for løs og gikk rett i armene på keeper Andreas Lie.

Selv om AaFK flyttet opp mye folk på slutten av kampen, hjalp det ikke på Høddvoll. Hjemmelaget vant 1-0, og det var faktisk en fortjent seier.