MOLDE: Molde tok ledelsen etter 60 minutter da Mohamed Elyounoussi klinket inn sitt første mål i 2015 på en vakker volley som duppet over Kalmars-keeper og ned i hjørnet. På overtid slapp Molde til flere unødvendige dødballer, og bare sekunder før slutt utlignet Mats Solheim. En corner ble stusset videre på første stolpe og MFK-forsvaret mistet markeringa på bakerste.

— Vi sto imot lenge og slapp dem ikke til spesielt mye. Vi skal holde ut kampen når det står 1-0 så seint. Vi ga dem også en unødvendig corner, det var ikke godt nok at vi ikke klarerte der. Vi hadde god kontroll og andreomgangen ga mye positivt. Men vi kan ikke fortsette å slippe inn mål på dødball, sa Vegard Forren til MFK tv etter kampslutt.

Irritert Skullerud

Tor Ole Skullerud irriterte seg også over det seine baklengsmålet.

— Det er jo noe dritt, det. Det var veldig mye bra her, men vi får slutte å gi bort cornere på slutten og kontrollere kampene enda litt bedre. Andre omgang likte jeg godt. Jeg tror vi mørnet dem bra i første omgang. De hadde en målsjanse. Vi skapte heller ikke all verden, men motstanderne blir slitne hvis vi bearbeider dem og åpner rommene slik vi gjorde etter pause, sa treneren.

Han er godt fornøyd med utbyttet etter tolv dager og tre kamper i Spania.

— Vi har en god tropp der nær sagt alle er skadefrie. Vi har gjort veldig mye bra her i Marbella og er godt forberedt, sa Skullerud til MFK tv.

Per Egil Flo ble ikke tatt ut i landslagstroppen som skal møte Kroatia 28. mars, men var fornøyd med innsatsen mot Kalmar.

— Det var artig å få nitti minutter. Det har vært litt fram og tilbake med små skader, så det er den andre hele kampen jeg spiller i oppkjøringa. Det er kanskje litt av årsaken til at jeg ikke ble tatt ut på landslaget, men jeg har ambisjoner om å karre til meg en plass der igjen, sa Flo.

Molde møter Hødd på Aker stadion kommende tirsdag. Generalprøven spilles borte mot Aalesund mandag 30. mars.