I den første omgangen av oppgjøret var det Ole Gunnar Solskjærs Cardiff som vartet opp med de største sjansene. Før kvarteret var spilt hadde både Fraizer Campbell og Craig Noone forsøkt seg mot Brad Guzan i Villa-buret, men uten særlig hell.

– Vi var det beste laget i første omgang, der vi kom til mange sjanser. Men vi hadde ikke marginene på vår side. Med litt hell kunne vi ledet både 2-0 og 3-0. Etter pause ble det et annet kampbilde, sa Solskjær ifølge TV 2. Mot slutten av kampen var det derimot Villa som vartet opp med de største sjansene, og Solskjær kan takke keeper Marshall for at det ikke ble tap. Helt på tampen av oppgjøret var både innbytteren Andreas Weimann og Gabriel Agbonlahor svært nære å sende Villa i ledelsen.

Etter kampen måtte Solskjær igjen hylle Marshall for matchavgjørende redninger.

– Han har vært fantastisk for oss. Redningen hans mot slutten gjorde at vi berget ett poeng, så vi kan bare takke ham, sa den norske Cardiff-manageren.

Eikrem inn tidlig

Den norske trioen Magnus Wolff Eikrem, Mats Møller Dæhli og Jo Inge Berget måtte alle se starten av kampen fra benken. Eikrem fikk imidlertid raskt på seg leggskinnene, for da Jordon Mutch ble skadd etter en halv time ble nordmannen dyttet innpå.

Møller Dæhli ble byttet inn etter 62 minutter, mens Berget ble sittende på benken hele kampen.

To poeng skiller Cardiff fra tabelljumbo Fulham.

Jevn bunnstrid

West Ham sikret seg en sterk 2-0-seier hjemme over Norwich tirsdag, noe som betyr at de klatrer helt opp til 10.-plass på tabellen. Cardiff har Norwich bare tre poeng foran seg.

Heller ikke Hull er kvitt nedrykksspøkelset. En scoring av Jose Fonte i det 69. minutt ga Southampton 1-0-seier. Dermed er Hull, med 27 poeng, på 13.-plass.

(©NTB)