Det kokte på tribunen da Dejan Lovren stanget inn det avgjørende 4-3-målet for Liverpool på overtid mot Borussia Dortmund torsdag kveld. Kroaten sørget for at rødtrøyene sikret avansement til semifinalen i Europa League, og han fullførte en utrolig snuoperasjon.

Fikk overraskelse fra Liverpool-stjerner

Etter at det så ut til å være over og ut for den engelske storklubben etter to tidligere Dortmund-scoringer, kjempet de seg tilbake i det TV-ekspert og tidligere eliteserietrener Tor Ole Skullerud kalte for «den sykeste kampen i fotballhistorien».

Under jubelscenene med spillerne var supporter Liamie Marum uheldig og mistet mobiltelefonen sin. Historien kunne endt der, men viste seg å få en overraskende slutt.

— Etter at alle til slutt gikk tilbake til plassene sine, kom sikkerhetspersonell og ga tilbake telefonen min der jeg satt på tredje rad. Jeg sjekket den, og se hva jeg fant, skriver Marum på sin Facebook-side.

Vedlagt var en selfie tatt av Liverpool-stjernene Mamadou Sakho og Divock Origi, som scoret hvert sitt mål i den høydramatiske kvartfinalen. Saken er omtalt i en rekke britiske aviser.

Tøff motstand i semifinalen

– Dette er vanskelig å forklare. En vidunderlig, vidunderlig kveld på Anfield. Dette var europeisk fotball på sitt beste, og det er vanskelig å fatte at vi greide det. Dette var en kamp hvor alle som så på, uansett hvem de holder med, må medgi at «OK, fotball er et fint spill», sa Liverpool-trener Jürgen Klopp til BT Sport etter kampen.

Merseyside-klubben er nå blant de fire siste lagene i Europa League, en turnering der vinneren i år for første gang får en plass i neste års mesterliga.

Fredag ettermiddag var trekningen av semifinalene. Der ble det klart at Liverpool skal ut mot spanske Villarreal i et dobbeltoppgjør. Vinneren der møter enten Sevilla eller Shakhtar Donetsk i finalen som spilles i Basel.

-------------------- Den nådeløse kulturministeren, Zlatans fremtid, «VIF-hetsen» og de store avsløringene fra Panama er blant temaene i siste utgave av Aftenpodden Sport: