Simen Berntsen scoret i sin fjerde kamp på rad. Samtlige fire har endt med seier. Sola passerte med det Vidar på tabellen og etablerte seg på fjerdeplass. Etter at Maurice Ross hevet målsettingen, har det unge Sola-mannskapet virkelig svart på trenerens ambisjoner.

Festfotball i første omgang

Sola åpnet med en feiende flott første omgang. Niklas Sandberg fortsatte der han slapp i debuten med nytt mål og ny målgivende. 1-0 scoringen var av det elegante slaget. Sandberg fosset fram over Odds banehalvdel, og avsluttet det glimrende soloraidet selv. 1-0 var ett faktum.

Kristoffer Rasmussen doblet ledelsen etter forarbeid av Solas ettertraktede Morten Bjørlo. Like før pause fortsatte Niklas Sandberg og Simen Berntsen det gode samarbeidet fra forrige kamp mot Fløy, og sistnevnte scoret sikkert etter gjennomspill av Sandberg. Simen Berntsen har nå scoret fem mål på de fire siste kampene.

Spennende

Dessverre klarte ikke Sola å følge opp den meget gode første omgangen, og det ble unødvendig spennende de siste 45 minuttene. I andre omgang var det Odd som dro fordel av den sterke vinden, og Tobias Lauritsen reduserte på dødball like etter pause. Dette så ut til å sette en støkk i det unge Sola-mannskapet. Damon Eghdami reduserte på ny da det gjenstod 15 minutter. På tross av en massiv sluttspurt fra Skien-laget, klarte de gule å dra i land noe heldige tre poeng.

— Vi er fornøyde med første omgang og de tre poengene, sier Solas assistenttrener Arturo Cleveland, som ikke la skjul på at han var skuffet over det laget presterte i andre omgang.