Mats Zuccarello noterte målpoeng for fjerde kamp på rad, men New York Rangers måtte se seg slått 3-2 av Nashville Predators i lørdagens NHL-kamp.

Zuccarello sto for pasningen da Ryan McDonagh utlignet til 2-2 tidlig i siste periode, men hjemmelagets Mike Ribeiro ble matchvinner 7.14 minutter før slutt. Det var hans 700. målpoeng i NHL.

– Det var ikke så viktig for meg. Det vil være større når jeg runder 500 assist. Jeg skyter ikke så ofte, men denne gikk inn, og det var to viktige poeng, sa Ribeiro til nhl.com.

Han står med 487 assist, men lørdag var det et slagskudd rett under tverrliggeren som gjorde utslaget.

Predators er et sterkt hjemmelag og tok sin 21. seier på 25 kamper i egen hall.

Kostbar utvisning

Halvannet minutt før slutt pådro Zuccarello seg en utvisning for tripping, og det betydde at laget måtte spille i undertall i sluttminuttene da Rangers skulle jage utligning.

Rangers vant skuddstatistikken 32-23, men viste ikke samme effektivitet som hjemmelaget. Cam Talbot, som voktet Rangers-målet i Henrik Lundqvists skadefravær, måtte slippe inn tre mål.

Lundqvist blir borte fra isen tre til fem uker etter at han ble truffet i halsen av en puck mot Carolina forrige helg. Lørdag måtte Rangers unnvære også Derek Stepan, på grunn av sykdom.

Tilfreds

Kampen var lenge målløs, men Rangers tok ledelsen vel midtveis i 2. periode da Rick Nash i overtallsspill satte inn sitt 33. mål for sesongen. Det gjorde han på en retur fra keeper Pekka Rinne.

Roman Josi og Shea Weber vendte kampen med hvert sitt mål med 41 sekunders mellomrom i slutten av perioden.

McDonagh utlignet 1.37 minutt ut i den siste perioden, uten at det hjalp Rangers til poeng. Likevel sa trener Alain Vigneault seg tilfreds med prestasjonen.

– Det var en god hockeykamp. Begge lag kjempet hardt, og jeg likte måten vi spilte på bortebane i dag. Vi ga dem ikke mange muligheter, men et par ganger var det som pucken hadde øyne og fant et hull, sa han.