Kongsvinger-trener Tony Gustavsson raste mot dommer Dag Vidar Hafsås etter 1-2-tapet for Stabæk søndag. Det liker dommersjef Rune Pedersen dårlig.

– I dag var det tolv på banen som hadde mørk shorts og mørke strømper. Så mye mer enn det trenger jeg ikke å si, sa Gustavsson etter kampen.

Dommersjef Rune Pedersen liker Gustavssons ytringer dårlig. Til VG Nett sier han at uttalelsene vil få etterspill for den svenske treneren.

Her blir Gustavsson utvist. Se video:

Her blir Tony Gustavsson utvist – Når det gjelder uttalelsene fra Gustavsson, vil vi først måtte se på dommerrapporten, men det vil få etterspill, sier den tidligere toppdommeren til nettavisa, og legger til:

– Både Kongsvinger og Gustavsson vil nok måtte forklare seg på bakgrunn av gårsdagens hendelser. Vi har forståelse for at folk er under press, men det er en grense for hva man kan si.

Gustavsson ble henvist til tribunen mot Stabæk fordi han gikk utenfor trenerens tekniske område. Det betyr at han uansett vil bli straffet med én kamps karantene.

– Når en trener blir bortvist fra benken, kan det sammenlignes med at en spiller får rødt kort, noe som fører til én kamps karantene, sier Pedersen. (©NTB)