Malmö-trener Åge Hareide kritiserte midtbanespiller Enoch Adu, og fikk tøff respons av spillerens agent, som sier han er sjokkert over uttalelsene.

Adu ble hentet til Malmö fra Stabæk sist sommer. Han var god i fjor, men har ikke imponert like mye i år. I et intervju med avisen Sydsvenskan sier Hareide at han mener Adu har mistet fokus, og at spilleren kan komme til å forsvinne i sommer.

Enoch Adu (bakgrunnen) i aksjon for Malmö i Champions League. Her i duell med Olympiakos' Damian Dominguez. Foto: NTB Scanpix

— Han sender ut signaler på trening. Jeg er ikke like fornøyd med ham som i fjor. Han kom hit, ville spille mesterliga, og håpet å kunne gå videre, sier Hareide.Ghaneserens agent Hasan Cetinkaya reagerer svært negativt på Hareides uttalelser.

— Jeg er sjokkert. Det er ekstremt trist at han sier sånt om en spiller som har kjempet for Malmö. Åge pleier å beskytte spillerne sine, men denne gangen har han valgt ut en syndebukk. Det er helt feil å gå ut med kritikk slik, det er ikke greit, sier han til Expressen.

Adu mistet nylig sin far, og agenten peker på at Adu utsatte begravelsen for å kunne spille kamper for Malmö.

(©NTB)