Det var Norwichs første trepoenger på seks kamper. Laget hadde to tap og tre uavgjort før det omsider løsnet mot bunnplasserte Bolton.

Cameron Jerome scoret begge målene for hjemmelaget. Etter tolv minutter stanget han Norwich i ledelsen ved å score med hodet på en ball fra Martin Olsson. Den engelske kraftspissen var igjen hodesterk da han doblet til 2-0 etter litt over en times spill på Carrow Road. Målet kom etter en corner.

Fire minutter før slutt kom Boltons reduseringsmål ved Lee Chung-yong. Han scoret med et lavt skudd.

Tettey spilte hele kampen på Norwichs midtbane.

Selv om det var Norwichs første seier på over en måned, er klubben à poeng med serieleder Derby, Watford og Wolverhampton på 26 poeng. Før resten av helgens runde ligger Tettey og co. på 3.-plass.

Bolton ligger tredje sist på tabellen. Laget har to seirer og to tap etter at tidligere Celtic-manager Neill Lennon tok over klubben. (©NTB)