Tettey spilte hele kampen da Norwich vendte til seier mot Blackpool.

Etter en målløs første omgang, tok Blackpool ledelsen like etter pause. Norwich slo tilbake åtte minutter senere da Donervon Daniels scoret selvmål. I det 81. og 82. minuttet avgjorde serielederen kampen da Lewis Grabben og Josh Murphy scoret Norwichs annet og tredje mål for kvelden.

Norwich har havnet under i tre av de fire siste kampene, men har kommet tilbake og tatt poeng.

Nottingham Forest ledet serien før runden, men klarte kun 0-0 hjemme mot Brighton.

Cardiff vant

Cardiff spilte uavgjort i den første kampen uten Ole Gunnar Solskjær i førersetet. Lørdag kom en etterlengtet seier for den walisiske klubben. Den hadde ikke vunnet i ligaen siden tredje serierunde.

Den midlertidige manageren Daniel Gabbidon førte laget til 2-1-seier over Sheffield Wednesday. Midtstopper Sean Morrison scoret 1-0-målet etter 39 minutter, før han like godt scoret selvmål rett etter pause.

Etter 61 minutter ble Anthony Pilkington matchvinner da han scoret 2-1-målet for Cardiff. Mats Møller Dæhli spilte hele kampen for vertene.

Rösler tapte

Uwe Röslers Wigan tapte mot Bournemouth og sliter på ned halvdel av tabellen. Laget ligger på 18.-plass med åtte poeng og kun to seirer på de ni første kampene.

Darko Milanic ledet lørdag Leeds i sin første kamp. Det ble ingen umiddelbar suksess. Leeds tapte 0-2 borte mot Brentford.

Blackburn spilte 2-2 hjemme mot Watford. Joshua King var ubenyttet reserve i oppgjøret. (©NTB)