Lillestrøm — Rosenborg 2-2:

De fleste trodde Lillestrøm hadde sikret seg sin første hjemmeseier mot Rosenborg siden 2008 da tre minutter overtid var ute og hjemmelaget ledet 2-1. Men dommer Brage Sandmoen hadde funnet ytterligere sekunder å legge til, og 15 sekunder etter at de varslede tre minuttene var over, kom utligningen som gjorde Mikael Dorsin til dagens helt i Rosenborg-leiren.

- Vi viste høy klasse og spilte en god kamp. Derfor kjennes det bittert å miste seieren når de scorer et mål som lignet på offside, 15 sekunder etter at overtiden er ute. Jeg aner ikke hvor dommeren fikk den ekstratiden fra. Men sånn er det i fotball , sier en tydelig skuffet Magnus Haglund etter kampen.

Dommer Sandmoen var ikke tilgjengelig for kommentar om saken.

Ledet to ganger

Lillestrøm tok ledelsen to ganger i kampen. Først satte Johan Andersson inn sitt første LSK-mål etter overgangen fra Stabæk, og deretter åpnet engelskmannen Luke Rodgers målkontoen etter at han fredag ankom fra New York Redbulls. Før det hadde Steffen Iversen sørget for 1-1. - Jeg hørte noen rope bak meg og ble usikker på om jeg skulle skyte. Men jeg tok sjansen og fikk jo bra treff. Det var deilig å score og ta ledelsen i kampen. Vi skulle selvfølgelig klart å holde på ballen mot slutten og sikre seieren. Vi har tre poeng som bare skal spilles inn og det føles for jævlig å bare få ett , sier Andersson om målet som sendte hjemmelaget opp i 1-0. ## Skuffet

Rodgers var naturlig nok fornøyd med å score i debuten, men var som Andersson og Haglund skuffet over at seieren glapp på overtid.

— Jeg er naturligvis glad for å score, men vi skulle holdt ut og vunnet kampen, sier engelskmannen, som får skryt av treneren for innhoppet sitt i kampen.

— Rodgers gjør det vi har hentet ham for, jobber hardt for laget og scorer mål, sier Haglund, som mest av alt var fornøyd med en annen nykommer, Guy Roger Toindouba, som spilte sin første seriekamp fra start.

— Guy gjorde en fantastisk kamp på midtbanen vår, avslutter han.