Slik var kampen:

** Kampen er startet, kom i gang litt før 11.00. ** Meldes om hustrig vær med overskyet og vind, og ikke mer enn 8-10 grader på La Manga i dag.

** 4 min: Begge lag satser friskt offensivt fra start. Men ingen store målsjanser så langt.

** 10 min: Helge Haugen er TILs kaptein i dag og styrer laget fra midtbanen. TIL har festet et lite grep om oppgjøret.

** 15 min: TIL har vært best og hatt flest muligheter så langt, Kevin Larsen og Thomas Drage har vært frempå med brukbare muligheter.

**** 17 min, 0-1 Vålerenga:** Mos Abdellaoue fanger opp en retur fra TIL-keeper Espen Isaksen og setter ballen i mål fra kloss hold.

**** 19 min, 1-1 TIL:** Thomas Drage kommer seg forbi på høyresiden, slår inn via Jonas Svensson og videre til Kevin Larsen som setter ballen enkelt i mål.

** 25 min: Nye fine TIL-sjanser siste minutter. Innlånte Jonas Svensson har vært alene gjennom, men kjippet ballen forbi både VIF-keeperen og målet. Midtstopper Tom Erik Nordberg kom også alene gjennom, men satte skuddet rett på Kongshavn i VIF-målet. TIL fører kampen nå.

**** 29 min, 1-2 VIF:** Adnan Haidar tråkler seg gjennom TIL-forsvaret og triller ballen forbi Espen Isaksen.

**** 30 min, 2-2 TIL:** Thomas Drage kommer alene gjennom tupper ballen elegant over keeper.

** 32 min: Sjanseskapende og offensivt av begge lag så langt.

** 37 min: VIF farlig frempå et par ganger nå ved Mos. Første mulighet, en heading, avverget av Isaksen til corner. Den neste et skudd fra 20 meter som går like utenfor.

** 40 min: Vålerenga har hatt initiativet de siste minuttene.

** 43 min: Variabelt mot slutten av omgangen fra begge lag. Nærmer seg pause og tid for justeringer/planlagte bytter.

**** 44 min, 3-2 TIL:** Thomas Drage frempå igjen. Svensson på gjennomløp, dytter til side til Drage som scorer for åpent mål.

**** 45 min, 3-3 VIF:** VIF rett i angrep, Mos kommer alene gjennom og dytter ballen forbi Espen Isaksen.

PAUSE etter en målrik omgang på La Manga.

**** 2. omgang har startet!**

** TIL har tatt ut en ivrig og god Thomas Drage. Inn med Simen Møller.

** Hans Åge Yndestad har også gitt seg. Kevin Larsen faller ned på venstrebacken, mens RBKs Ole Selnæs inntar venstresiden på midtbanen.

** Vålerenga har også gjort to bytter. Blant annet har tomålsscorer Mos gitt seg.

** 49 min: Ingen av lagene har kommet til store sjanser så langt etter pause.

** 55 min: Roligere tempo i kampen etter hvilen, lagene sliter med presisjonen og rytmen fremover.

** 63 min: Dessverre lite nytt eller spennende å melde fra La Manga for øyeblikket. Ser ut som lagene brukte opp målkontoen før pause....

** 67 min: TIL får avsluttet etter en corner ved Tom Erik Nordberg (opprinnelig RBK), men avslutningen blokkeres.

** 70 min: Innlånte Jonas Svensson kommer gjennom på løp, stikker mot Simen Møller, men pasningen er litt løs og avslutningen blir for svak under press. 2. omgangs største mulighet så langt.

**** 78 min, 3-4 VIF:** Oussou vinner duell mot Ludvig Rinde, runder Espen Isaksen og setter ballen i mål.

** 79 min: Målscorer Oussou bytter like etterpå. Mos tilbake.

** 84 min: Vålerenga presser mest på nå og jager ny scoring med målfarlige Mos tilbake på banen.

** 88 min: Ser ikke ut som TIL skal klare å score like mange i denne kampen som mot Molde i går...

Slutt på La Manga, kampen endte 3-4 til Vålerenga. Vi kommer tilbake med reaksjoner fra kampen, og øvrig stoff fra La Manga, her på 100 % Fotball etter hvert. Husk også kvartfinale i Copa del Sol med Rosenborg klokken 16.00.