Manchester United-manager Louis van Gaal mener «alle» ville reagert som Marouane Fellaini (28) hvis de ble lugget i håret.

Belgieren var involvert i en stygg episode snaut 25 minutter ut i 1-1-kampen mot Leicester på Old Trafford.

Episoden startet med litt knuffing inne i feltet mellom Robert Huth og Marouane Fellaini. Tyske Huth dro etter hvert i håret til Fellaini, og da svarte belgieren på en måte som har fått kraftige reaksjoner.

Van Gaal lugget TV-reporter

28-åringen plantet albuen hardt i halsen på Huth, før han fulgte opp med et nytt slag som traff hodet til Leicester-spilleren.

Leicester-stopper Robert Huth lugget Marouane Fellaini. Da fikk han et albueslag i retur. Foto: Ap

Etter kampen fikk Louis van Gaal spørsmål om hva han mente om episoden. I det litt spesielle intervjuet tok Manchester United-manageren egen spiller i forsvar.– Når man ser hva Huth gjør med Fellaini … Det er straffe. Hvis jeg drar deg i håret, hvordan reagerer du da? sa Louis van Gaal og dro TV-reporteren i håret.

– Bare lov i sadomasokistisk sex

– Håret ditt er mye kortere enn Fellainis hår, men hvordan reagerer du?

– Man kan uansett ikke reagere som Fellaini gjorde, kan man vel? svarte reporteren.

– Jeg synes det er en normal reaksjon. Alle mennesker som blir dratt i håret... Det er bare lov å gjøre sånt hvis du driver med sadomasokistisk sex, men ikke i andre situasjoner.

Ingen av dommerne oppfattet episoden, og begge spillerne unnslapp dermed kort. Men særlig Fellaini vil trolig bli straffet i etterkant.