Aston Villas unge mannskap avsluttet Premier League-sesongen sterkt. Nå videreføres Birmingham-klubbens satsing på unggutter med signeringen av den 20 år gamle danske stopperen Jores Okore.

— Jeg vet at vi har en god manager og dette er en virkelig bra klubb. Dette føles som den riktige klubben for meg, jeg føler det med en gang, sier Okore til Villas hjemmeside.

Vraket favorittklubben

Manager Paul Lambert er imponert over danskens ydmykhet, til tross for at han har spilt Mesterliga-fotball for Nordsjelland og landskamper for Danmark allerede.

— Jores har spilt store kamper, men han er en veldig ydmyk fyr. Han er en veldig god tilvekst til laget vårt og til troppen vår. Jeg er veldig fornøyd med at vi har signert en spiller som ham, fordi han er en som kan komme inn og gjøre en stor forskjell, sier Lambert.

Okore var ogsåønsket i sin favorittklubb Chelsea, men takket nei fordi han fryktet mangel på spilletid i London-klubben.

- Sterk og rask

Okore spilte fem av Nordsjellands Mesterliga-kamper denne sesongen. I tillegg var han med i Danmarks tropp til EM 2012. Han har allerede rukket å spille syv landskamper for Danmark.

- Hvis jeg skulle beskrevet meg selv, ville jeg sagt at jeg er en stor og sterk forsvarsspiller med god hurtighet. Min prioritet er selvfølgelig å være en veldig god forsvarsspiller, men jeg håper å også kunne bidra offensivt og kanskje starte noen angrep, sier Okore.

PS: Torsdag ble det klart at Aston Villa også har sikret seg den 21 år gamle vingen Leandro Bacuna fra Groningen.