HAUGESUND — VIKING 1-0:

HAUGESUND (aftenbladet.no): - Dessverre var jeg uheldig og fikk ikke klarert ballen. Det er veldig dumt at vi taper, for i dag hadde vi fortjent mer, sier Skogseid til aftenbladet.no.

Klareringen Skogseid bommet på kom fem minutter før slutt og sørget for at Tor Arne Andreassen kunne sette inn seiersmålet til Haugesund. Fram til det hadde Skogseid spilt en prikkfri kamp, men avslutningen dro dessverre ned helhetsinntrykket.

- Dette var en fryktelig kamp å spille. Jeg tror ikke banemannen hadde brukt mye tid på banen før kampen, og dermed ble det til slutt tilfeldigheter som avgjorde, sier Skogseid.

Etter 0-1 i Haugesund er det klart at Viking havner på 5. plass denne sesongen. En plassering Skogseid er godt fornøyd med.

- Ut ifra hvor vi lå da Jonevret tok over er det veldig sterkt av oss å komme på 5. plass. Alle sammen har gjort en kjempejobb i høst, og vi fortjener virkelig den plasseringen, sier Skogseid.

Han får støtte av Rune Almenning Jarstein.

- Jeg hadde jo håpet på 4. plass, men jeg tror vi skal si oss godt fornøyd med 5. plass, utgangspunktet tatt i betraktning, sier landslagskeeperen.

Vil signere ny kontrakt

Håkon Skogseids kontrakt går ut etter sesongslutt, og Viking-backen regner med å skrive under en forlengelse med Viking.

- Det er bare noen små detaljer som gjenstår. Vi kommer til å bli enige, og det er jeg veldig fornøyd med, sier Skogseid.

Blir partene enige vil han signere en ny toårskontrakt.

Stolt Jonevret

Viking-trener Kjell Jonevret var skuffet over poengdelingen, men han er fornøyd med det laget hans har prestert i høst.

- Jeg er veldig stolt over det vi har prestert i høst. Det er bra av oss å klare en 5. plass til slutt. Utgangspunktet foran neste år er veldig bra, sier Jonevret.

Han mener Haugesunds måte å spille fotball på lønnet seg i høststormen på Haugesund stadion.

- Vi forsøkte virkelig å spille fotball, men etter pause lyktes vi ikke med det. De var kompakte og slo mye langt, noe de til slutt fikk betalt for. Det virket som om dette var en cupfinale for dem, mens vi har litt andre ambisjoner. Til slutt var det likevel ingenting å si på at de vant til slutt, sier Jonevret.

Få siste sportsnytt rett på din Twitter-konto. Følg 100% Sport.