Søndag tar Arsenal imot Manchester United på Emirates. Pressekonferansen før kampen fredag handlet imidlertid mest om Champions League-tapet for Olympiakos tirsdag.

Mot den greske klubben ble David Ospina foretrukket fremfor Petr Cech mellom stengene. I etterkant fikk Ospina mye kritikk for prestasjonen, spesielt på Olympiakos' 2-1-scoring.

— Dere mangler kreativitet

Wenger forsvarte keeperen etter kampen, og var tydelig oppgitt over at temaet igjen kom opp under fredagens pressekonferanse.

— Jeg har to verdensklassekeepere. Å velge mellom de to er det enkleste valget jeg tar. Hvis du konkluderer med at vi tapte kampen på grunn av Ospina, stiller jeg spørsmål ved din fotballkompetanse, kom det kontant fra Wenger.

Da spørsmålene fortsatte å komme, truet franskmannen med å avbryte seansen.

— Hør her. Stopp med dette temaet, eller så stopper vi pressekonferansen, tordnet Wenger.

Han gikk deretter til angrep på media.

— Folk analyserer ikke kampen godt. Jeg hørte én ekspert kritisere én ting, og så hang alle seg på. Ingen analyserte statistikken. Det er trist. Ja, keeperen gjorde en feil, men vi kunne fortsatt ha vunnet kampen, sa Wenger, og la til:

— Dere i pressen mangler kreativitet. Dere kommer tilbake til den samme historien hele tiden. Dere er som en saueflokk, og det er veldig, veldig kjedelig.

- Monaco ville ikke selge Martial

Etter tapet for Olympiakos forklarte Wenger at Cech hadde fått en liten føling med en skade. Han mente det var en «farse» å hevde at Arsenal tapte kampen på grunn av Ospina.

Søndag håper Arsenal å slå tilbake mot Manchester United. Da må de håndtere United-stjerneskuddet Anthony Martial, som var på radaren til Arsenal før overgangen til Manchester i sommer.

— Martial var en av de spillerne Monaco ikke ville selge, så vi gjorde ikke et fremstøt. United tilbød en veldig høy sum, sa Wenger.