ULLEVAAL (aftenposten.no): Daniel Braaten scoret for Norge mot Makedonia tirsdag kveld. Den vakre scoringen, der han kontant smelte ballen opp i lengste hjørne etter et bakromsløp, var etterlengtet.

Det var nemlig angriperens første scoring siden 6. juni 2007. Braaten er fornøyd med scoringen, og tilfreds med lagprestasjonen etter kvalikskuffelsen i Tirana fredag.

— Vi var skuffet over oss selv, vi presterte ikke som vi håpet der nede. Nå fikk vi muligheten til en liten opptur, og den tok vi.

Albania-spøkelset

— Det er alltid gøy å spille bra fotball. Vi spilte godt, holdt ballen i laget og fikk spilt på oss litt selvtillit. Det var positivt, oppsummerer Braaten i intervjusonen etter kampen.

Han tror imidlertid at Albania-skuffelsen kan få større konsekvenser for hans egen del.

31-åringens kontrakt med franske Toulouse utløper, og Braaten skal ha avslått tilbud om å forlenge kontrakten. Nå tror han at den svake kvalikkampen kan gjøre valgmuligheten på overgangsmarkedet begrenset.

— Kampen i dag var et litt positivt løft for meg, men du har fortsatt spøkelset fra Albania, så det er litt 50/50. Det var ikke noen stor forestilling, det. Det er litt kjipt, men sånn er det, sier Braaten, som fortsatt har kampen i hodet.

På oppfølingsspørsmål om han tror Albania-kampen kan ha ødelagt sjansene for å få en god klubb, svarer Braaten:

- Hvis du ikke presterer, mister folk interessen. Sånn er det bare.

— Spiller du ikke bra, er det ingen som henter deg, følger han opp.

Det var to spillere som ikke har hatt for vane å score for landslaget, som kom på scoringslisten mot Makedonia: De tidligere Rosenborg-spillerne Braaten og Per Ciljan Skjelbred.

- Trønderbataljonen slo til, smiler Daniel Braaten.