KARABÜK (adressa.no), Karabükspor— RBK 0-0: Stefan Strandberg var banens gigant i den tyrkiske sommervarmen. Han vant dueller, dirigerte lagkompisene, og var rolig med ball hele veien - også i periodene da RBK ble trykket bakover.

— Min beste kamp for RBK, mente han da også selv etterpå, og fikk høre det samme fra resten av RBK-leiren.

— Han var massiv i kveld, skøt Kåre Ingebrigtsen.

— Dette kan ha vært hans aller beste kamp i RBK-trøya. Stefan var fantastisk god, sa tidligere stopperkjempe og nå assistenttrener Erik Hoftun.

- Uggen og kvalm

Derfor kan det bli et lite skår i 0-0-gleden at Strandberg nå er usikker til kampen mot Stabæk søndag.

Og at man heller ikke kan garantere for at han rekker returkampen før man har fått se konsekvensene av hodesmertene han forlot stadion med sent torsdag kveld.

Fem minutter før slutt måtte Strandberg nemlig forlate banen med en hodeskade. En hodeskade som oppsto fordi han krasjet i RBKs nest beste spiller, Alexander Lund Hansen.

— Det er slikt som skjer. Han gjorde jobben som sweeper og feide ballen unna, som en keeper skal gjøre, sier Strandberg selv, som aller helst ville forstette.

— Men det fikk jeg ikke, og det var nok en riktig avgjørelse. Jeg var både groggy og kvalm der jeg sto på sidelinjen etterpå. Nå er jeg litt bedre, men har fortsatt vondt i hodet, sier han - en drøy halvtime etter kampslutt.

Håper på rask bedring

Rett etter at fløyta gik kunne ikke medisinsk koordinator, Haakon Schwabwe, si noe helt sikkert med tanke på kampen mot Stabæk søndag.

— Han fikk seg en smell og det var riktig å ta ham av. Stefan ble uggen og kvalm, og klarte ikke svare med en gang på spørsmålene mine på sidelinjen, sier han.

Noen minujtter senere hadde Schwabe snakket med Strandberg på nytt, og da var han roligere.

— Ja. Stefan ser bedre ut allerede nå. Det er litt tidlig å si, men foreløpig tyder det ikke på at han har pådratt seg hjernerystelse. Det er bra, sier han.