Her er BTs Brann-spillerbørs etter 2-2-dramaet mot Åsane onsdag. Karakterskalaen går fra 1 til 10. ## Piotr Leciejewski 4

Piotr Leciejewski. Foto: Digitalsport

Kun i aksjon med beina i 1. omgang. Der er han svak. Skal ikke lastes for Åsanes scoringer.

Amin Nouri 4

Åpnet sterkt, men det meste foregikk på venstresiden. Nokså trygg defensivt, men dette var en kamp han aldri klarte å prege.

Jonas Grønner 4

Sterk offensivt – leverte flere pene langpasninger. Utkjempet en privat krig med Hagos. Viste sin mangel på rutine da han skamtaklet Hagos.

Bismar Acosta 4

Holdt orden og kontroll bakerst. Slo pene langpasninger og fremsto som utilnærmelig for Åsanes angrep. Så begynte også han å rote.

Ruben Kristiansen 6

Kombinerte trygt pasningsspill med mange offensive initiativ og fornuftig plasseringsevne. Meget patent backspill, og en solid debut. Utliknet.

Eirik Birkelund 6, Branns beste

Eirik Birkelund Foto: Digitalsport

Løp sine kilometer, sikkert mest av alle. Knallskudd som ledet til Huseklepps scoring, nok et skudd i stolpen etter hvilen. Klart best på midten.

Sivert Nilsen 3

Svært svak før pause. Dau i duellene, meget unøyaktig i pasningsspillet. Åpnet 2. omgang langt bedre, men spilte ballen bakover. Skuffende.

Kristoffer Larsen 3

Mye involvert som indreløper. Falt for fristelsen til å gjøre alt selv, det kunne se ut som han spilte for seg selv og ikke Brann. Mange pene detaljer.

Erik Huseklepp 5

Erik Huseklepp Foto: Digitalsport

Gikk for mye innover i banen og ble slik forutsigbar. På rett sted da han laget 1–0. Klarte heller ikke å prege Branns angrepsspill. Rart bytte.

Alejandro Castro 2

Sjanseløs i luften mot Glesnes, men det har genetiske årsaker. Slet med å finne ut av rollen som alenespiss. Får neppe ny tillit i den rollen.

Viljar Vevatne 2

Preget av anledningen, helt åpenbart. Anonym lenge, våget ikke nok og virket for tam. Glapp da Nesse Stephensen utliknet. Bør glemme hjemmedebuten.

BALLSPARK-PODCAST: