ALFHEIM: Siden Landu-Landu kom tilbake fra skade har TIL tatt fem poeng av ni mulige og klatret opp på kvalikplass på tabellen.

Søndag venter en ny tøff bortekamp mot Strømsgodset borte på Marienlyst.

– Jeg tenker ikke så mye på statistikk. Jeg ønsker bare å gjøre mitt beste for laget hele tiden, sier Landu-Landu.

Stortalentet Iver Fossum er ett av de største fotballtalentene i Norge, uten at Landu-Landu mener det nødvendigvis er noe TIL skal tenke på.

– Vi har ikke fokus på enkeltspillere. Det har vi heller ikke hatt i de siste kampene og da har vi møtt lag med bedre spillere enn det Strømsgodset har, sier 23-åringen.

– Ny dimensjon

Assistenttrener i TIL, Bård Flovik, er full av beundring for det Landu-Landu har tilført TIL-laget.

– Han har gitt oss en fysisk dimensjon i spillet. Han dekker mye bra rom og gjør en veldig viktig jobb foran stopperne. Han tar i duellen og er veldig effektiv som en sittende spiller i midtbaneleddet, sier Flovik.

TIL har alle mann tilgjengelig til søndagens kamp foruten om langtidsskadde Lars-Gunnar Johnsen, Gudmund Taksdal Kongshavn og William Frantzen.

– Det ser veldig bra ut nå. Vi har stor konkurranse på alle plasser og det har vi merket den siste tiden. En skjerpet konkurranse er med å heve nivået, sier Flovik.

– Kan slå alle

Etter tidenes dårligste seriestart for «Gutan», har det begynt å løsne den siste tiden og Landu-Landu er klar på at TIL kan klatre mye på tabellen.

– Nå har vi snart spilt mot alle lag bortsett fra Strømsgodset, Sandefjord og Haugesund. Ingen av lagene har vært nevneverdig bedre enn oss, så jeg mener helt klart at vi kan ta poeng mot alle lagene i alle kampene fremover. Vi går alltid for tre poeng og jeg tror vi kommer til å ta mye poeng utover høsten, sier han.

– Godset er ingen unntak. De har et ungt og veldig bra lag, men jeg er sikker på at vi kan få med oss et godt resultat derfra, sier 23-åringen.