Ryktene har florert rundt et mulig salg av klubben de siste måneden. Nå ser det ut til å kunne bli realitet. Flere italienske medier skriver torsdag at Berlusconi skal ha bestemt seg for å selge 75 prosent av klubben til et kinesisk firma.

Sportsavisen Gazzetta dello Sport er blant flere som skriver at Berlusconi har bestemt seg for å selge klubben nå. Prisen for aksjene skal være et sted mellom 8-13 milliarder kroner, ifølge avisene.

De nye eierne skal være en gruppe investorer som har nære bånd til den kinesiske regjeringen. Milans popularitet i Kina skal være en av årsakene til at Berlusconi, som kjøpte klubben i 1986, nå har bestemt seg for å selge.

Den tidligere italienske statsministeren skal samtidig ha fått innvilget kravet om at datteren Barbara, som nå er direktør i klubben, skal bli værende i klubbens ledelse.

Samtidig som flere aviser melder om et nært forestående salg, hevder nyhetsbyrået ANSA at spekulasjonene ikke stemmer. Verken Berlusconi eller hans selskap Finninvest har kommentert ryktene.

Milan, som ledes av den tidligere storscoreren Filippo Inzaghi, har en tung sesong i Serie A. Laget ligger kun på 8.-plass, langt bak mesterligaplassene. (©NTB)