Lazio spilte en hel omgang med bare ti mann, men vant likevel 1-0 borte mot Milan i kvartfinalen i den italienske cupen tirsdag.

Lucas Biglia scoret målet på straffespark i det 38. minutt, etter en hands av Michelangelo Albertazzi.

Rett før pausesignalet pådro Lorik Cana seg sitt annet gule kort og ble sendt av banen, men Milan greide ikke å omsette tallmessig overtak i scoring.

Lazio forsvarte seg med dyktighet og var giftig på kontringer. Keita Balde hadde omgangens største sjanse for gjestene med et skudd i stolpen.

— Laget viste styrke selv med en spiller utvist. Vi er like fornøyd som vi var lørdag, og vi vil fortsette på samme måte, sa Biglia.

Han viste til at Lazio slo Milan også i serien sist helg.

Lazio må vente til neste onsdag med å finne ut om Inter eller Napoli blir motstander i semifinalen. Onsdag spiller serieleder Juventus mot bunnlaget Parma, mens Roma møter Fiorentina neste tirsdag.

Semifinalene avgjøres med hjemme- og bortekamp i mars og april. Finalen spilles 7. juni.