— Jeg har ikke peiling på hva det heter når man scorer sju mål. Sjutrick kanskje, foreslår Lisa-Marie Karlseng Utland.

Da Trondheims-Ørn sikret kvartfinalen i cupen puttet spissen hele sju mål i 8-2 seieren mot KIL/Hemne. Spissen kan ikke huske sist det skjedde.

Kunne scoret flere

— Jeg har i hvert fall ikke scoret sju mål i en og samme kamp på seniornivå før. Men jeg gjorde det sikkert for Grubben jenter 9. Da brukte vi å vinne ganske masse, sier Utland.

Og det hadde ikke behøvd å stoppe med sju. Spissen kunne fort puttet et tosifret antall mål.

— Det var ikke sånn at jeg scoret på absolutt alt. Det var i hvert fall to sjanser til jeg burde scoret på. Men altså – jeg er selvsagt fornøyd med å score sju, sier hun.

Måltørke i serien

Etter at Karlseng Utland scoret i serieåpningen, meldte spissen at hun burde gjøre mellom 15 og 20 mål for Ørn i serien. Men så satte måltørka inn, og hun står fortsatt med det ene målet i serien. Derfor smakte de sju målene på Kyrksæterøra ekstra godt.

— Jeg følte at jeg hadde noe å gjøre opp for. Bare et mål i toppserien så langt er ikke noen god følelse. Men håper det løsner litt nå. Kampen mot KIL/Hemne ga meg i hvert fall en god følelse og litt mer tro på meg selv, sier hun.

Vil oppleve ny finale

Nå sikter Ørn på en ny cupfinale.

— Det er cupfinalen er målet ja. Vi har sykt lyst til å komme dit. Cupkampene er de artigste å spille, og det var en så bra opplevelse å være i cupfinalen at det har jeg skikkelig lyst til på oppleve igjen, sier hun.

Hør siste utgave av podkasten Rasmus&Saga: