Kolbotn – Trondheims— Ørn 1-0

TRONDHEIM: Med to strake seirer startet sesongen meget solid for Trondheims-Ørn.

Etter 0-1-tapet på Sofienmyr lørdag, signert supermeritterte Solveig Guldbrandsen kvarteret før slutt, er imidlertid formpila kraftig snudd: Nå har Trond Nordsteiens damer tatt ett poeng på fire kamper, og faller på tabellen.

— En jevn kamp, hvor det bølger frem og tilbake. Vi var best før pause, men Kolbotn tok mer over fra midtveis av 2. omgang. Men jeg synes vi får for dårlig betalt, og er sjølsagt skuffet over resultatet, sier Nordsteien til NRK.

Engen nære før pause

Spillemessig var det imidlertid ingenting å skjemmes over mot hittil ubeseirede Kolbotn.

På et svært ujevnt gressteppe var Ørn best i 70 minutter; Guro Reiten og Ingrid Engen tok midtbanekrigen, backfireren sto godt og med litt flaks hadde det stått 0-1 til pause, da nevnte Engen skjøt over fra kort hold etter halvtimen.

Kolbotn i tverrliggeren

Samme Engen hadde et brukbart skuddforsøk også etter timen, men derfra og inn tok altså Kolbotn mer og mer over.

Først traff Kolbotn-kaptein Maja-Maria Nordahl tverrliggeren, og kvarteret før slutt dukket altså Guldbransen opp.

Hun fikk stå helt alene med keeper Kristine Nøstmo etter en corner, og headet kontrollert inn seiersmålet.

Ballen gjennom feltet

Nordsteien og co tok mer tak i det igjen etter baklengsen, og på overtid var det da også kallabalik i Kolbotn-feltet etter en corner. Men ballen skled gjennom hele feltet, og hjemmelaget red seieren i havn.

Slik Kobotn for øvrig har hatt for vane så langt: Klubben står nemlig med 4-1-0 på de fem første kampene.

PS! Lisa-Marie Karlseng Utland, Ørns storscorer, må stå over mot Stabæk lørdag. Hun pådro seg sitt tredje gule for sesongen.