ØNSKET AV SPURS: Sergio Kun Agüero. Foto: SUSANA VERA
Blackpool's Charlie Adam (L) reacts after a challenge during their English Premier League soccer match against Manchester United at Bloomfield Road in Blackpool, northern England, January 25, 2011. REUTERS/Phil Noble (BRITAIN - Tags: SPORT SOCCER) . NO ONLINE/INTERNET USAGE WITHOUT A LICENCE FROM THE FOOTBALL DATA CO LTD. FOR LICENCE ENQUIRIES PLEASE TELEPHONE ++44 (0) 207 864 9000 Foto: PHIL NOBLE

Harry Redknapp var nok ikke voldsomt «Happy» med utbytte av gårsdagens spillerjakt. Tottenham skal ha jaktet på hele åttte spillere på overgangsvinduets siste dag, populært kalt «Deadline-Day».

Klubben, som sendte Robbie Keane på lån til West Ham tidligere i januar, skal ha vært desperate på en erstatning i går, melder svenske Aftonbladet.

Klubben fikk nei i Madrid, etter at de prøvde seg på Atleticos målfalige Diego Forlán. 150 millioner var ikke nok til å anskaffe seg VMs toppscorer. Deretter fikk de nok et nei fra samme klubb, etter å ha fristet med nesten 400 millioner for Sergio Agüero.

Etter dette fulgte en tirade av det negativt ladde ordet. I tur og orden fikk de nei fra Villareals Guiseppe Rossi, nå Liverpoolspiller Andy Carroll, Sevillas Luís Fabiano og Athletic Bilbaos Fernando Llorente.

Klubben ble så avfeid som respektløse etter et relativt slapt 4 millioners bud på Everton-kaptein Phil Neville.

– Jeg synes det er en fornærmelse. 250.000 i utgangspunktet, og nye 250.000 pund om et års tid, sa David Moyes ifølge The Guardian.

Motgangen ble komplett da overgangen til Blackpools Charlie Adam ikke ble sikret i tide før vinduet stengte.

— Jeg fikk en telefon om jeg var interessert i spilleren og jeg svarte at han er en fantastisk spiller, sier Tottenham-manager Redknapp til The Telegraph.

På tampen av kvelden jobbet klubben febrilsk med å få på plass en avtale med Blackpool og Adam, men da vinduet stengte manglet det to signaturer fra Blackpool-leieren.

- Gutten var tydeligvis klar, men klubben klarte tydeligvis ikke ikke å få på plass to av eierene. Slik skjer , sier Redknapp.