Det er den spanske avisen Marca som på overgangsvinduets siste åpne dag kan fortelle om Tottenhams overraskende bud på Forlán. I forrige vindu gjorde Redknapp en like overraskende handel, da han sikret seg Rafael van der Vaart, som har vist seg å bli en suksess på White Hart Lane.

Det har lenge vært kjent at Redknapp har forsøkt å forsterke laget med spillere fra La Liga. Både Atlético Madrids Sergio Agüero, Villareals Giuseppe Rossi, Sevillas Alvaro Negredo og Athletic Bilbaos Fernando Llorente har blitt linket til Tottenham, men Redknapp gikk i dag ut og sa at han tvilte på at de kom til klubben. I tillegg har Agüero i dag signert en ny kontrakt med Atlético Madrid.

Men nå kan altså Agüeros klubbkamerat Forlán være på vei til London og Tottenham. Spissen fra Uruguay ble i fjor sommer kåret til VMs beste spiller, og var svært delaktig i Uruguays gode innsats i mesterskapet, som endte med en fjerdeplass. I tillegg var spissen mannen bak det avgjørende målet i finalen mot Fulham i Europaligaen.