OSLO: Dragons og Fredrik Börjesson scoret det første målet etter bare 86 sekunder i Jordal Amfi torsdag. Det fikk ingen betydning utover kvelden. Vålerenga scoret nemlig de sju neste, og knuste erkerivalen hjemme i Oslo.

Åpnet slusene

Etter en jevnspilt kampinnledning, og 1-0 til Storhamar Dragons tidlig, åpnet gjestene fra Hamar slusene bakover etter 13 minutter.

Først styrte Justin Donati inn utlikningen tidlig i et Dragons-undertall, før Ryan Garlock presset inn 2-1, og Cato Cocozza avsluttet vertenes fem minutters målkalvakade, og Vålerenga fikk gå til pause med 3-1-ledelse.

Kjappe scoringer

Bare 46 sekunder etter hvilen fortsatte vertene målfesten, da Tyler Donati satte inn sin første scoring for dagen. En tafatt andreperiode av Dragons ble avrundet av at Steffen Thoresen satte spikeren i kista. 5-1 ga ikke gjestene fra Hamar grunn til forhåpninger for tredje periode.

I tredje periode brukte vertene bare 44 sekunder på å øke ledelsen til 6-1, før Jørgen Karterud fastsatte sluttresultatet til 7-1 minutter før slutt.

Dermed endte Dragons-kvelden, som startet så lovende, med et sviende tap mot erkerivalen. Dragons står nå med tre tap på rad. Allerede lørdag kan de snu trenden, når Stavanger Oilers besøker OL-Amfi.