Patrice Evra of Manchester United--------------------Javier Garcia / BPIUEFA Champions League - Semi Final - 1st LegSchalke 04 v Manchester United26 April 2011Javier Garcia +447887794393info@backpageimages.comhttp://www.backpageimages.com Foto: Digitalsport

Patrice Evra beskylder Luis Suárez for rasisme etter kampen mellom Liverpool og Manchester United. Liverpool-stjernen benekter anklagene.

– Jeg er opprørt over beskyldningen om rasisme, skriver Suárez på sin Facebook-profil.

Det samme har han meldt på Twitter.

– Jeg kan bare si at jeg alltid har respektert, og respekterer, alle sammen. Vi er alle like. Jeg går på banen som en liten gutt som elsker det han gjør, jeg går ikke utpå der for å skape konflikter, skriver Liverpool-spilleren videre.

Evra hevder Suárez kom med rasistiske kommentarer flere ganger i løpet av lørdagens storkamp på Anfield. Englands fotballforbund (FA) vil granske beskyldningene mot Suárez.

– Det er kameraer, og man kan se ham. Han sa ett ord til meg minst ti ganger. Jeg var svært opprørt. Man kan ikke si slikt i 2011. Han vet hva han sa, og dommeren vet det. Det vil bli kjent. Jeg vil ikke repetere hva han sa, men det var et rasistisk ord. Jeg vil ikke gjøre noen stor sak ut av det, men det er svært skuffende , sa Evra til Canal plus etter kampen.

En talsperson for Liverpool sier at Suárez benekter at han skal ha sagt noe rasistisk til den franske United-backen. Klubben fikk vite om påstandene fra Evra da manager Kenny Dalglish ble innkalt til dommeren etter kampen.

– Det første vi gjorde, som ventet, var å spørre spilleren, og han avviste at han brukte slikt språk, sa Liverpools talsperson.