I forkant av gårsdagens kamp mellom Rosenborg og Bayer Leverkusen hadde NRK et direktesendt intervju med banemesteren på Lerkendal. I bakgrunn kledde en 19 år gammel RBK-supporter seg naken nedentil, før han hoppet og danset under intervjuet.

19-åringen ble tatt hånd om av politi på stedet, men fikk se kampen i sin helhet fra tribuneplass.

Nå varsler politiet at de ikke er ferdige med saken.

Får trolig bot

— Patruljen på stedet kommer til å skrive en anmeldelse for brudd på straffelovens paragraf 201. Det han gjorde blir betraktet som blotting, sier seksjonsleder Jarle Wikdahl ved påtaleavdelingen i Sør-Trøndelag politidistrikt til adressa.no.

Strafferammen for overtredelse av straffelovens paragraf 201 er fengsel i inntil et år. Det blir ifølge Wikdahl ikke aktuelt i denne saken.

— Det må tas en konkret vurdering av saken, men trolig blir det snakk om en bot på noen tusenlapper. Denne blottingen er ikke like alvorlig som om han hadde hoppet ut av buskene og skremt småbarn, sier seksjonslederen.

Blotteren selv er ikke særlig imponert over politiet.

- Skjønner ikke hvorfor de gidder

— Dette får meg til å lure på hvor mye politiet har å gjøre. Jeg skjønner ikke hvorfor de gidder å bry seg. Om noen hadde anmeldt det, så skjønner jeg at de må etterforske, men at de tar tak i det selv blir bare komisk.

19-åringen føler ingen anger etter nakenstuntet og ler av det hele. Han forteller at han har fått mange kommentarer etter dansen på direktesendt tv.

RBK-supporteren forteller at det hele var et innfall og beskriver seansen som «bare kødd».

Verken politiet eller favorittlaget imponerte ham onsdag kveld.

— Kampen var noe av det dårligste jeg har sett. Det blir greit med en ny trener nå. Dette laget har ikke mer å gi i år, sier han.

Det var ned mot 16 minusgrader under kampen, men 19-åringen forteller at han ikke frøs. Verken da han var avkledd foran tv-kameraet eller da han var påkledd på tribunen.

— Men jeg hadde «badetiss» da jeg ble filmet, ler han.

Se episoden på YouTube her! (ekstern link)