Tross skuffelsen over å ha blitt kastet ut av mesterligaen, kunne Henning Berg smile lørdag kveld. Hans Legia Warszawa vant hele 5-0 over Górnik Leczna i den polske eliteserien.

Etter en målløs første omgang laget Bergs lag scoringsfest på hjemmebane etter pause. Bare minuttet var spilt av annen omgang da Ivica Vrdoljak sendte Legia i føringen.

Jakub Kosecki doblet ledelsen to minutter senere, mens Vrdoljak punkterte kampen med sin 3-0-scoring etter 63 minutter.

Legia var ikke ferdig med det. Innbytter Orlando Sá brukte sine 25 minutter på banen til å score to ganger og sikre vertene en svært komfortabel seier, den andre på sesongens fire første kamper.

I mesterligaen vant Legia 6-1 mot skotske Celtic over to kamper i tredje kvalifiseringsrunde, men den polske klubben ble diskvalifisert for å ha brukt en spiller som ikke var spilleberettiget.

Berg har lovet å anke avgjørelsen så langt det går. (©NTB)