England blir en av motstanderne når Norges U21-landslag skal forsøke å kvalifisere seg til EM-sluttspillet i Polen i 2017. Mohamed Elyounoussi var med da trener Leif Gunnar Smerud tok ut den nye generasjonen U21-spillere i fjor høst.

Det betyr at Molde-spilleren kan møte Premier League-stjerner som Liverpools Raheem Sterling og Manchester Uniteds Luke Shaw når kvalifiseringa starter i mars. Englands landslagssjef er Gareth Southgate, som spilte 57 A-landskamper for England i løpet av karrieren i Crystal Palace, Aston Villa og Middlesbrough.

— Man ønsker jo alltid å møte svakere lag som gjør det lettere å gå videre, men det skal bli artig å møte England. Det er viktig at vi får målt krefter m,ed sterkere lag også, slik at vi får kjenne på nivået, sier Moi Elyounoussi til Rbnett.

Gruppevinnerne direkte til mesterskapet

Sveits, Bosnia-Hercegovina og Kasakhstan er de tre andre lagene i Norges gruppe etter torsdagens trekning i UEFAS hovedkontor i Nyon. Gruppe 9 er én av to grupper som kun består av fem lag. De øvrige sju har seks lag.

12 lag kommer til EM-sluttspillet i Polen sommeren 2017. De ni gruppevinnerne går direkte til EM ved siden av Polen, mens de fire beste toerne skal ut i omspill om de to siste plassene.