En omgang med ti mann ble for tøft for Brede Hangeland og hans Crystal Palace hjemme mot West Ham lørdag. London-naboene kjempet inn to mål og borteseier (3-1) mot slutten.

Crystal Palace kom under etter 23 minutters spill hjemme mot West Ham. Carl Jenkinson gjorde ingen feil alene med keeper, og han kunne dermed juble for nettsus sammen med lagkameratene.

Få minutter etter var det vertenes tur til å juble. Yohan Cabaye dunket inn utligningen på straffespark.

Like før pause skapte Palace trøbbel for seg selv. Angriperen Dwight Gayle pådro seg sitt andre gule kort. Dermed ble det marsjordre for engelskmannen.

FLYR HØYT: Manuel Lanzini har scoret for West Ham som er midlertidig oppe på tredjeplass i Premier League. Foto: Ian Tuttle / BPI / Digitalsport

Det så lenge ut til å gå mot poengdeling for et hardt kjempende Palace, men to minutter før slutt fikk West Ham hull på byllen i spill elleve mot ti. Manuel Lanzini dunket inn 2-1 fra seks-sju meters hold, til gjestenes store glede.Brede Hangeland og lagkameratene maktet ikke å utligne på tampen. Kampen endte i stedet 3-1 etter en flott West Ham-scoring av Dimitri Payet på overtid.

Palace har 15 poeng etter ni serierunder. Hangeland og lagkameratene holder seg fortsatt på øvre halvdel. West Ham henger med helt i toppen etter bortetriumfen lørdag.