ROSENBORG — SLIGO ROVERS 1-2

Lerkendal (Adressa.no): Rosenborg gikk på et pinlig hjemmetap mot Sligo Rovers torsdagkveld. Etter kampen ropte flere av tilskuerne på at Hoftun må gå, og etter kampen svarte han på kritikken.

— Jeg skjønner de er skuffet over resultatet, og det er ikke bra nok å tape hjemme mot Sligo Rovers, sier RBKs sportslige leder.

Hoftun fikk med seg at Rosenborg fikk et verst tenkelig utgangspunkt før returoppgjøret, og han mener at de nå har gjort det vanskelig for seg selv.— Ingen er fornøyd med hvordan det ble. Vi gjorde det vanskelig for oss selv med tanke på å gå videre. Vi hadde ikke sett for oss dette, og vi vet godt at dette ikke er et godt resultat før vi reiser til Irland, sier Hoftun.

Rosenborg er allerede ute av cupen, er ni poeng bak Molde på tabellen og er nå på vei ut av europacupen. Dette kan du ikke være fornøyd med?

— Du oppsummerte sesongen for meg nå. Det har ikke vært bra nok, sier Hoftun.

- Uttalt mål om Europa

Rosenborg har uttalt at ambisjonene er å være med i Europa, og den sportslige lederen sier det vil være skuffende om ikke dette blir oppnådd.

-Vi har et uttalt mål om å være med i Europa og det vil selvfølgelig være veldig skuffende og ikke i tråd med ambisjonene om vi ikke skal klare det, sier han.

- Sitter alle trygt?

— Det kan du ikke spørre meg om, sa den sportslige lederen pressesonen etter kampslutt.

- Altfor dårlig

Ole Selnæs var langt nede etter tapet.

— Resultatet er altfor dårlig. Vi taper og det er bare å stikke fingeren ned og si at det er langt fra godt nok, sier midtbanespilleren som startet kampen på benken

LITE SPILLETID: Rosenborgs midtbaneelegant Ole Selnæs har fått lite spilletid så langt i sesongen. Selnæs legger ikke skjul på at han vil legge vekt på mer spilletid når han skal bestemme seg for hvor han skal fortsette karrieren sin. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix

Han kom inn tidlig i andre omgang, men fikk ikke satt sitt preg på kampen. Sligo vant kampen 2-1, men Selnæs vil ikke si at de undervurderte motstanderen.— Nei, det vil jeg ikke si. Det er ikke derfor vi taper. Vi gjør en for dårlig prestasjon, og det er ikke at vi undervurderer dem, sier Selnæs

- Oppgjøret ikke over

Han mener det bor mer i spillerne enn hva de beviste mot Sligo

— Det er klart det bor mer i oss enn hva vi viste her. Oppgjøret er ikke over enda, og vi skal gjøre alt vi kan på bortebane, sier han.

- Hvorfor får dere ikke ut alt?

— Det er vanskelig å si. Det er flere kamper denne sesongen hvor vi ikke har fått ut alt det som bor i oss. Vi må jobbe hardere på treningsfeltet hver dag for å bli bedre, og per dags dato er det ikke godt nok, sier Selnæs